Dudak uçuklatan restoran hesabı! 1 milyon TL’yi geçti

Dudak uçuklatan restoran hesabı! 1 milyon TL’yi geçti
Restoranda yemek yiyen bir grup arkadaş ödedikleri hesabı paylaşınca görenler şaşkına döndü! Hesap 1 milyon TL’yi geçti...

Bodrum, yaz mevsiminin vazgeçilmez noktalarından biri olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da fahiş fiyatlarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan ve büyük yankı uyandıran bir fiş, kullanıcıları şaşkına çevirdi. 20 kişilik bir grubun ödediği 1 milyon 115 bin 510 TL'lik hesap, sosyal medyada infial yarattı. 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI 

Bodrum'da bir restoranda yemek yiyen arkadaş grubu, toplamda 1 milyon 115 bin 510 TL'lik bir hesap ödediklerini sosyal medyada paylaştı. Bu hesapta 5 adet spesiyal yemeğin toplamda 100 bin TL, bir bardak çayın ise 90 TL olduğu görüldü. Fiyatların astronomik olması, sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açtı. Kullanıcılar, bu tür fiyatlandırmaların kabul edilemez olduğunu belirterek yetkililerin duruma müdahale etmesi gerektiğini ifade etti. 

FAHİŞ FİYATLARA KARŞI ÖNLEMLER 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat ve stokçuluğun önüne geçmek için yeni önlemler alınacağını açıklamıştı. Bolat, fahiş fiyat uygulayan işletmelerin tespit edilerek cezalandırılacağını ve stokçuluk yapan firmaların bir yıl içinde üç defa yakalanmaları halinde kapatma cezasıyla karşılaşacaklarını belirtmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.