Fatih Erbakan'dan bir tepki daha: Böyle merhametsiz bir yaklaşımı kabul etmiyoruz

Fatih Erbakan'dan bir tepki daha: Böyle merhametsiz bir yaklaşımı kabul etmiyoruz
Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası başlattığı teşekkür ziyaretlerini Kayseri'de sürdürdü. Erbakan, son zamanlarda gündemdeki sıcaklığını koruyan sokak köpekleri sorunuyla ilgili tavrını sürdürerek "Başıboş köpeklerin hayatlarına son vermeyelim, çünkü bizim inancımızın temeli bütün mâhlukata şefkattir'' ifadelerini kullandı. Öte yandan yerel seçimlerden 3. parti olarak çıkan YRP'de seçim sonrası devir-teslim merasimleri sürüyor. Detaylar haberimizde..

Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 7'ye yakın oy alan partisine gösterilen teveccüh için başlattığı teşekkür gezilerini sürdürüyor. 

İNANCIMIZIN TEMELİ MÂHLUKATA ŞEFKATTİR

Bu kapsamda Erbakan'ın son durağı Kayseri oldu. YRP lideri, buradaki temaslarının ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Erbakan, "artan sokak köpekleri sorunu"nun sorulması üzerine "Başıboş köpeklerin hayatlarına son vermeyelim, çünkü bizim inancımızın temeli bütün mâhlukata şefkattir, dolayısıyla biz böyle bir yaklaşımı kesinlikle kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Gazze'de yaşanan insanlık dramına da değinen Erbakan, "Şimdi bugün Gazze'de, Refah'ta bunu çok daha açık bir şekilde görüyoruz. Erbakan Hocamız yıllarca 'İslam birliği, İslam dinarı, Yeniden büyük Türkiye' dedi. Şimdi neden böyle çırpındığını bu manzarayı gördüğümüz zaman çok daha iyi anlıyoruz. Çünkü o hedeflere ulaşamadığımız için bugün 2 milyar Müslüman, bu vahşeti maalesef sadece film izler gibi televizyonlardan izliyor. Ne kadar büyük bir acı ve ne kadar büyük bir zillet" şeklinde konuştu.

"DEVİR TESLİM SÜRÜYOR"

Erbakan, teşekkür ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan Yeniden Refah'ta 'çelikleşme' hamleleri çerçevesinde devir-teslim merasimleri sürüyor. 

"ÜMRANİYE GENÇLİK''TE YENİ DÖNEM

Bu kapsamda Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini aktif olarak yürüten Musa Yalçınkaya, makamını son seçim dönemine kadar İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Celal Talha Karabulut'a devretti.

Görevi devralan Karabulut, "İlçe Başkanımız Sayın Metin Akbaş ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Yiğit Talha Balyedi beyin tensipleriyle 3 yıldır görev yaptığım Ümraniye İlçe Gençlik Kollarımıza Başkan olarak vazifelendirildim. Bu görevi şahsıma layık gören İlçe Başkanımız ve İl Gençlik Kolları Başkanımıza, 2 yıllık süreçte bizlere ağabeylik yapan, her koşulda yanımda olan görevi devraldığım Musa Yalçınkaya Başkanımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.