Fatih Erbakan'dan "idam cezası" çağrısı

Fatih Erbakan'dan
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Narin Güran'ın ölümü sonrası idam cezasının geri getirilmesini gündeme taşıdı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Aydın'da esnaf ziyareti sırasında gazetecilere konuşan Erbakan, yaşanan olayın kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti.

"MİLLET OLARAK YÜREĞİMİZ YANIYOR"

Erbakan, "Millet olarak başımız sağ olsun. Çok büyük bir acı yaşıyoruz. Bu gibi olayların tekrardan gündeme gelmemesi en büyük dileğimiz. Bunun için de atılması gereken ne adım varsa atılması lazım. Bu bir değil, iki değil, üç değil. Her ay neredeyse veya birkaç ayda bir böyle bir olayla karşılaşıyoruz ve millet olarak yüreğimiz yanıyor" dedi.

ERBAKAN'DAN İDAM ÇAĞRISI

Ayrıca Erbakan, idam cezasının yeniden gündeme getirilmesi gerektiğini belirterek, "Burada idam cezasının yeniden gündeme getirilmesi konuşulmalıdır, tartışılmalıdır. Gerekirse meclisteki partilerin de desteğiyle idam cezasının geri getirilmesi, bu gibi olaylar için geri getirilmesi sağlanmalıdır" ifadelerini kullandı. Erbakan, Aydın'daki temaslarının ardından Söke ilçesine geçerek pamuk üreticileriyle bir araya geldi ve taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.