Geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı: Jahrein'den Elçin Sangu'ya hakaret davası

Geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı: Jahrein'den Elçin Sangu'ya hakaret davası
Müstehcenlik suçlamasıyla geçtiğimiz günlerde tutuklanan sosyal medya fenomeni Jahrein, kendisine 'çomar' dediği gerekçesiyle oyuncu Elçin Sangu hakkında hakaret davası açtı.

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, sosyal medyada 'Jahrein' ismiyle tanınan ve 13 gündür tutuklu bulunan Ahmet Sonuç'un, oyuncu kendisinden şikayetçi olduğunu açıkladı.

'Müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar' suçlamasıyla tutuklanan Jahrein, kendisine 'çomar' dediği gerekçesiyle Elçin Sangu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ahmet Sonuç, Elçin Sangu'nun kendisine, 27 Mayıs 2024'te sosyal medya üzerinden, "Gamerın çomarına denk geldik" ifadelerini kullandığını şikâyet dilekçesinde ifade etti.

Ünlü oyuncu, X hesabından bulunduğu paylaşımda, 'Jahrein' lakaplı Sonuç’un kendisinden şikâyetçi olduğu dilekçenin fotoğrafı paylaşarak; “Jahr…….shahash ahhhh beee hiç sekmez klasik” yorumunda bulundu.

Elçin Sangu bu paylaşımın ardından bir paylaşım daha yaparak oynadığı oyunun kapak fotoğrafını paylaşıp; “şimdi oyunuma dönebilirim” notunu düştü.

ANTALYA'DA TUTUKLANDI

Jahrein lakaplı Sonuç, X'teki canlı sohbet odası ile canlı yayınlarında 'toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yaptığı' gerekçe gösterilerek ikamet ettiği Antalya’da gözaltına alındıktan sonra 13 Eylül'de tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.