İran, tüm uçuşları güvenlik nedeniyle iptal etti

İran, tüm uçuşları güvenlik nedeniyle iptal etti
İran Sivil Havacılık Kurumu, bölgedeki füze saldırıları sebebiyle yarın sabah 10.00'a kadar tüm uçuşların iptal edildiğini duyurdu.

İran Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Cafer Yazerlu, uçuş güvenliği nedeniyle ülkedeki tüm yolcu uçuşlarının yarın sabah saat 10.00'a kadar iptal edildiğini bildirdi. Yazerlu, "Bölgedeki durum ve füze saldırıları nedeniyle uçuş güvenliği için tüm uçuşlar iptal edilmiştir." şeklinde konuştu.

GEREKİRSE TÜM BİLET ÜCRETLERİNİN İADE EDİLECEK

Yazerlu, yeni uçuş seferlerine dair ilerleyen saatlerde bilgi verileceğini ve yolcuların endişelenmemesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, gerekirse tüm bilet ücretlerinin iade edileceği konusunda da bilgilendirme yaptı.

HAVA SALDIRILARI

Bu karar, İran'ın akşam saatlerinde İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği balistik füze saldırısının ardından alındı. Devrim Muhafızları Ordusu, bu füze operasyonunun, İsrail'in Hamas lideri İsmail Heniyye, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve Devrim Muhafızları'nın Kudüs Gücü Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan'a yönelik suikastlerinin intikamını almak amacıyla yapıldığını açıkladı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.