İsrail'in Refah'taki saldırısına liderlerden tepki: Susmayın, Refah'ta katliam var!

İsrail'in Refah'taki saldırısına liderlerden tepki: Susmayın, Refah'ta katliam var!
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik yürüttüğü fütursuzca saldırılar artarak sürüyor. Son olarak işgal ordusu, 'güvenli bölge' olarak ilan ettiği Refah kentinde yerlerinden edilen Filistinlilerin kaldığı çadırlara alçakça bir saldırı düzenlemiş ve onlarca Filistinli hayatını kaybetmişti. İsrail'in son saldırısına liderlerden ve kamuoyundan tepkiler gecikmedi. Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan, ''Susmayın, Refah'ta katliam var'' seslenişinde bulundu. İşte liderlerden İsrail tepkileri..

İsrail'in Gazze Şeridine yönelik artan işgal ve saldırıları bitmek bilmiyor. Son olarak 'güvenli bölge' olarak ilan edilen Refah kentinde Filistinlilerin kaldığı çadırları bombalayan İsrail'e liderlerden ve kamuoyundan tepkiler gecikmedi. 

Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesaplarından İsrail'in Refah'ta Filistinlilerin kaldığı kamplara yönelik saldırısına tepki gösterdi.

SUSMAYIN, REFAH'TA KATLİAM VAR

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, ''Susmayın, Refah'ta katliam var'' seslenişinde bulunarak net bir tepki ortaya koydu.

Susmayın; Refah’ta katliam var! #RefahtaSoykırımYasanıyor pic.twitter.com/n1YfKeUA7l

''İNSANLIK ÖLÜYOR, İNSAN SANDIKLARIMIZ SEYREDİYOR''

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'da ''Aylardır Gazze'de İsrail yönetimi, kana susamış bir canavar gibi saldırmaya devam ediyor. Bütün dünyanın gözleri önünde insanlık katlediliyor, bir soykırım işleniyor. Ey dünya; bu savaş İsrail ile insanlık arasında. Açın artık gözlerinizi. Duyun artık feryatları. Masumların kanı ellerinize yapışıyor. Katil İsrail yönetimi şimdide Refah’taki çadır kampını bombalayarak, onlarca masumu katletti. Daha ne olmalı, bu vandalları durdurmak için? İnsanlık ölüyor, insan sandıklarımız ise seyrediyor'' şeklinde tepki gösterdi.

NE ZAMAN SOMUT VE CAYDIRICI ADIMLAR ATILACAK?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da ''İnsanlıktan nasibini almamış terör rejimi, insanları ve insanlığı katletmeye devam ediyor! Siyonist rejim, bu anlayışla devam ettiği ve kendilerine “dur” denilmediği müddetçe yeryüzü üzerinde huzur ve barışı tesis etme ihtimali yoktur. Şimdi de Refah çadır kampına bombalar yağdıran, onlarca masum insanın yanarak can vermesine sebep olan İsrail karşısında; daha ne kadar sessiz kalınacak Allah aşkına? Elinde yetki bulunduranlar, ne zaman somut ve caydırıcı adımlar atacak?'' ifadelerini kullandı.