İstanbullulara iki müjde birden! Yeni metro müjdesiyle geldi: Metro çıkışına bir tane de...

İstanbullulara iki müjde birden! Yeni metro müjdesiyle geldi: Metro çıkışına bir tane de...
İstanbulluların heyecanla beklediği metronun açılış müjdesiyle birlikte bir müjde daha verildi. Kimse aç kalmayacak! Metronun çıkışında...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehirde yaşayanlara çifte müjde verdi. Sancaktepe metrosunun açılışı ile birlikte, metro çıkışına konumlandırılan yeni Kent Lokantası da hizmete girdi. İstanbullular, iş çıkışı evlerine gitmeden önce uygun fiyatlı ve kaliteli yemek yiyebilecek. 

15. KENT LOKANTASI SARIGAZİ’DE AÇILDI 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada Sancaktepe Sarıgazi’deki metro istasyonunun hemen karşısında İstanbul’un 15. Kent Lokantası’nın açıldığını duyurdu. İmamoğlu, “Sancaktepe metrosunu hizmete açtık, metro çıkışına da bir Kent Lokantası kurduk. Sarıgazi'deki lokantamızda İstanbulkart ile 4 çeşit yemeği sadece 35 TL’ye sunuyoruz,” ifadelerini kullandı. 

KENT LOKANTALARI HIZLA YAYILIYOR 

Ekrem İmamoğlu, her ilçeye bir Kent Lokantası açmayı hedeflediklerini belirterek, İstanbulluların ekonomik ve kaliteli yemek seçeneklerine daha kolay ulaşmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.