İzmir'de gaz zehirlenmesi şüphesi: Hastaneye kaldırılan 4 işçiden 1'i öldü

İzmir'de gaz zehirlenmesi şüphesi: Hastaneye kaldırılan 4 işçiden 1'i öldü
İzmir'in Aliağa ilçesinde 4 işçi gemi geri dönüşüm bölgesinin söküm tesisinde sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan 4 işçiden 1’İ hayatını kaybetti. İlk bulgulara göre, işçilerin henüz belirlenemeyen bir gazdan etkilendikleri değerlendirildi.

İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir gemi geri dönüşüm tesisinde, söküm çalışmaları sırasında 4 işçi aniden fenalaştı. Acil müdahale ekipleri tarafından hızla Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçilerden biri olan İbrahim Karakaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GAZIN KAYNAĞI BELİRLENEMEDİ

İlk bulgulara göre, işçilerin henüz belirlenemeyen bir gazdan etkilenmiş olabileceği düşünülüyor. Durumu ağır olan 3 işçi, daha ileri tetkik ve tedavi için Bayraklı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Olayın ardından tesis, tedbir amacıyla kapatılırken, AFAD ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

MÜDAHALEYE GELEN İŞÇİLER DE ETKİLENDİ

Olay sırasında gazdan etkilenen işçilere yardım etmeye çalışan diğer 6 işçi de gazdan etkilenerek hastaneye başvurdu. Ayakta tedavi edilen işçiler, taburcu edildi.

AFAD EKİPLERİ SÖKÜM TESİSİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Olayın ardından tesiste güvenlik önlemleri artırıldı ve AFAD ekipleri, gazın kaynağını belirlemek amacıyla tesis içinde araştırmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.