Kassam Tugayları'ndan İsrail karargahına saldırı: Ölü ve yaralılar var

Kassam Tugayları'ndan İsrail karargahına saldırı: Ölü ve yaralılar var
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki İsrail askeri karargahına saldırı düzenlediğini ve çatışmada İsrail askerlerinden ölen ve yaralananlar olduğunu açıkladı.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan İsrail askeri karargahına saldırı düzenledi. Tugaylar tarafından yapılan yazılı açıklamada, saldırı sonrası İsrail askerleriyle çıkan çatışmada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Kassam Tugayları, Gazze'de çok sayıda İsrail askerini öldürdüğünü açıkladı - Son Dakika Haberler

Açıklamada, Kassam Tugayları'nın İsrail askerlerine karşı düzenlediği bu saldırı sonrasında İsrail ordusunun bölgede ciddi kayıplar verdiği öne sürüldü. İsrail askeri helikopterlerinin olay yerine gelerek yaralı askerleri tahliye ettiği ifade edildi. Ancak, İsrail ordusundan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kassam Tugayları: Gazze'nin kuzeyinde İsrail askerlerini hedef aldık ölen ve yaralanan var - Daily Ummah | Bir Miladın Habercisiyiz

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda binlerce sivil hayatını kaybetti. Yaklaşık 17 bini çocuk ve 11 bin 378’i kadın olmak üzere toplam 42 bin 792 Filistinli hayatını kaybederken, 100 binden fazla kişi yaralandı. Enkaz altında hâlâ binlerce cesedin olduğu bildiriliyor. Saldırılarda sivil altyapı büyük oranda tahrip edilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları da hedef alınıyor.

TOPLAMDA 752 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜ

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 356’sı karadan işgal sürecinde olmak üzere toplamda 752 askerinin öldüğünü duyurmuştu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.