Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ve köprüler ücretsiz mi? İzmir, İstanbul, Ankara...

Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ve köprüler ücretsiz mi? İzmir, İstanbul, Ankara...
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala toplu taşıma ve köprü ücretleri merak konusu oldu. Peki Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ve köprüler ücretsiz olacak mı?

16-19 Haziran 2024 tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu. Geçtiğimiz yıl bazı büyükşehirlerde toplu taşıma ve köprü geçişleri ücretsiz olmuştu. Bu sene de benzer bir uygulama bekleniyor. 

KURBAN BAYRAMI'NDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK MI?

2023 Kurban Bayramı'nda İstanbul'da İBB, Ankara'da EGO ve İzmir'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tüm toplu taşıma araçları 4 gün boyunca ücretsiz olmuştu. Bu yıl da aynı uygulama tekrarlanabilir. Yetkililerden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş olmasa da 16 Haziran Pazar saat 00:00'dan 19 Haziran Çarşamba saat 24:00'a kadar metro, metrobüs, otobüs, Marmaray ve vapur gibi araçların ücretsiz olması bekleniyor. 

2023 Kurban Bayramı'nda Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen bazı köprü ve otoyollardan ücretsiz geçiş imkanı sunulmuştu. Bu yıl da benzer bir uygulama beklenebilse de Karayolları Genel Müdürlüğü'nden henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.