Müge Anlı'da cinayet itirafı: Muhabir canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'da cinayet itirafı: Muhabir canlı yayında ceset buldu
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp inşaat ustası Şaban Ataş'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili eski eşinden gelen cinayet itirafının ardından anne-oğul bugünkü yayında cesedi gömdükleri yeri tarif etti. Muhabir yer tarifinde cenazeyi buldu.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 52 gündür kayıp olan inşaat ustası Şaban Ataş, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranıyordu. Geçtiğimiz hafta Bahri Ataş ile birlikte Müge Anlı'nın programına katılan Emine Karabulut, eski eşi ve aynı zamanda aynı çatı altında yaşadığı Şaban Ataş'ın nerede olduğunu bulmak amacıyla programa katılmıştı.

'ÖNCE İPLE BOĞDU, ARDINDAN CESEDİ GÖTÜRDÜ'

CNN Türk'te yer alan habere göre; boşanmasına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşamaya devam eden Karabulut'un itirafında “Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu, ardından cesedi götürdü” dediği iddia edildi.

Dün yayın sonrasında Emine Karabulut, 52 günlük bir süre boyunca kayıp olan ve inşaat işçisi olarak çalışan üç çocuk babası Şaban Ataş'ın, Burhanettin Öztürk tarafından öldürüldüğünü kabul etti.

Cinayet itirafının ardından Emine Karabulut ve oğlu Ataş'ı öldürdüğü iddia edilen Burhanettin ile bugünkü programda yer aldılar. Şaban Ataş'ın cesedini Burhanettin ile birlikte gömdükleri yerin detaylarını aktardılar.

Bu esnada, program muhabiri cesedi bulmak için belirtilen bölgede canlı yayındaydı. Şaban Ataş'ın cesedi, yayın esnasında bulundu. Ceset, taşların arasına sarılmış bir battaniye içerisinde gömülü bir şekilde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.