Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme: Çuvaldan kimlik kartı çıktı

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken gelişme: Çuvaldan kimlik kartı çıktı
Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Cesetten alınan 91 farklı numuneden hiçbir sonuca ulaşılamazken, çuvalın içinde Narin’e ait kimlik kartı bulundu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra bulundu. Cinayet soruşturması 41. güne girdi ancak otopsi işlemleri öncesinde cesetten alınan örneklerle ilgili herhangi bir delil elde edilemedi.

KİMLİK KARTI BULUNDU

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre, Narin’in kimlik kartı, cesedinin bulunduğu çuvaldan çıkarıldı. Öte yandan, Narin Güran'ın öldürüldüğünde üzerinde bulunan şortunun sol cebinden alınan 1 adet kalem pil üzerinde DNA bulguları olabileceği düşünülse de, bu örnekle ilgili de bir tespit yapılamadığı bildirildi.

GÖZALTILAR VE TUTUKLAMALAR

Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında, amcası Salim Güran'ın otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulunmuştu. Ayrıca, cesedi taşıdığı itiraf edilen Nevzat Bahtiyar, Narin'in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve yenge Hediye Güran'ın da aralarında bulunduğu toplam 12 kişi tutuklandı.

Bunun yanı sıra, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve telefonunda uygunsuz görüntüler bulunduğu iddia edilen Tavşantepe Mahallesi imamı R.K. hakkında idari soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.