Narin Güran'ın annesinin ağız ve diş örnekleri alındı

Narin Güran'ın annesinin ağız ve diş örnekleri alındı
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında, anne Yüksel Güran'dan ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 8 Eylül'de Eğartutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, anne Yüksel Güran "kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan tutuklanmıştı.

Ağız ve Diş Örnekleri Alınması

Soruşturma çerçevesinde, savcılığın talebi üzerine, Yüksel Güran'dan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı. Bu örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Rapor ve Isırık İzi İncelemesi

Hazırlanacak raporda, Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin, anneden alınan örneklerle uyuşup uyuşmadığı tespit edilecek. Bu analiz, olayın detaylarını aydınlatmak ve şüphelilerin suçla bağlantısını belirlemek amacıyla yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.