New York'ta Türkiye rüzgarı: Panolarda yatırım mesajı yayınlandı

New York'ta Türkiye rüzgarı: Panolarda yatırım mesajı yayınlandı
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, New York Times Meydanı'ndaki dijital panolarda "Nexus of the World" mesajını yayımlayarak Türkiye'nin küresel tedarik zincirindeki stratejik konumunu tanıttı.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Türkiye'nin uluslararası yatırım ortamını güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı. New York'taki ünlü Times Meydanı'nda yer alan dijital panolarda "Invest in Türkiye" ve "Nexus of the World" mesajları yayımlandı. Bu kampanya, Türkiye'nin küresel tedarik zincirindeki önemini vurgulamayı amaçlıyor.

STRATEJİK KONUM VE EKONOMİK POTANSİYEL

Yatırım Ofisi, Türkiye'nin Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesişim noktasındaki stratejik konumunu ön plana çıkararak, küresel pazarlara sunduğu erişimi de vurguluyor. Güçlü ve hızlı büyüyen ekonomisiyle Türkiye, yatırım süreçlerini kolaylaştıracak reformlar gerçekleştirdiğini belirtiyor. Ayrıca, derin yetenek havuzuyla rekabetçi bir avantaj sağladığını ifade ediyor.

TÜRKİYE'NİN YATIRIM CAZİBESİNİ ARTIRMA HEDEFİ

Mesajlar, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'nun gerçekleştiği dönemde, New York'un dört bir yanından gelen ziyaretçilere Türkiye'nin potansiyelini tanıtmayı amaçlıyor. Bu dijital gösterimlerin düzenli aralıklarla devam edeceği duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, bu çalışmalarla Türkiye'nin yatırım cazibesini artırmayı hedefliyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.