Parti kuracağı iddia ediliyordu: Sedat Peker'in avukatı açıklama yaptı

Parti kuracağı iddia ediliyordu: Sedat Peker'in avukatı açıklama yaptı
Sedat Peker'in siyasi parti kuracağı iddialarına ilişkin avukatı Ersan Barkın'dan açıklama geldi. İddiaların şu an için doğru olmadığını belirten Barkın, 'Halkın Sesi Partisi'nin de Peker'le ilgili olmadığını söyledi.

Hakkında yakalama kararı bulunan ve sığındığı Dubai'de dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, son günlerde sosyal medyada konuşulan ve Peker'in yeni bir siyasi parti kurmaya hazırlandığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

'DEVLETİN İLGİLİ KURUMLARINI DA BİLGİLENDİRDİK'

Ersan Bakır'ın X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Son günlerde, sosyal medyada sıkça müvekkilim Sayın Sedat Peker’in yakınları vasıtasıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğu dile getirilmektedir. Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan "Halkın Sesi Partisi" isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.