Pegasus yeni kampanyasını duyurdu! O biletler 1 eurodan satılacak

Pegasus yeni kampanyasını duyurdu! O biletler 1 eurodan satılacak
Pegasus yeni başlayan uçuş hattı için kampanya başlattı! Sınırlı sayıda koltuklar 1 eurodan satılacak! İşte detaylar...

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile İskoçya'nın başkenti Edinburgh arasında yeni bir uçuş hattı açıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni hattın biletleri açılışa özel olarak 10-16 Mayıs tarihleri arasında vergiler hariç 1 euro kampanya fiyatıyla satışa sunulacak. 

İLK SEFER 27 HAZİRAN’DA 

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni açılan uluslararası hatlarla Türkiye'nin turizm potansiyeline katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyleyerek, "Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh'u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyor, bu deneyimi en avantajlı fiyatlarla misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz." dedi. 

Şirketin İskoçya'daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh'a İstanbul Sabiha Gökçen'den haftanın iki günü düzenlenecek seferlerin ilki 27 Haziran'da gerçekleştirilecek. Yeni hattın biletleri, vergiler hariç 1 euro kampanyasıyla 2.500 koltukla sınırlı olarak satışa sunulacak. Kampanya sona erince fiyatlar 49,99 eurodan başlayacak. 

Pegasus'un İstanbul Sabiha Gökçen’dan Edinburgh'a düzenleyeceği uçuşlar, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh Havalimanı'na perşembe ve pazar günleri saat 11.40'ta, Edinburgh Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise yine aynı günler saat 15.30'da düzenleneceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.