Schneider Electric, NVIDIA ile iş birliği yaptı

Schneider Electric, NVIDIA ile iş birliği yaptı
Fransa menşeili enerji kuruluşu Schneider Electric, yapay zeka ve dijital teknolojilerin altyapısını geliştirmek üzere NVIDIA ile iş birliği gerçekleştirdi.

Enerji şirketi Schneider Electric, Grafik işlemcileri ve yapay zekada öncülüğüyle bilinen teknoloji kuruluşu NVIDIA ile iş birliği yaptığını duyurdu. Schneider Electric yetkilisi Pankaj Sharma, "NVIDIA ile iş birliğimiz, yapay zeka tarafından desteklenen daha verimli, sürdürülebilir ve dönüştürücü bir geleceğin yolunu açıyor" dedi. 

Schneider Electric bu iş birliği kapsamında, veri merkezi altyapısı konusundaki uzmanlığını ve NVIDIA'nın ileri yapar zeka teknolojilerini birleştirerek ilk halka açık yapay zeka veri merkezi referans tasarımlarını oluşturmayı hedefliyor.

YAPAY ZEKA UYGULAMALARINDAKİ ENERJİ İHTİYACI GİDERİLEBİLİR

Schneider Electric Secure Power Bölümü ve Veri Merkezi İş Birimi İcra Kurulu Başkanı Sharma, yapay zeka uygulamalarındaki kritik enerji ihtiyacına yanıt sunduklarını belirterek, "Veri merkezi çözümlerindeki uzmanlığımızı NVIDIA'nın yapay zeka teknolojilerindeki liderliği ile birleştirerek, kuruluşların veri merkezi altyapı sınırlamalarını aşmalarına ve yapay zekanın tam potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyoruz." dedi.

Sözlerine yapılan işbirliğinin teknoloji geleceği için önemini belirterek devam eden Sharma, ''NVIDIA ile iş birliğimiz, yapay zeka tarafından desteklenen daha verimli, sürdürülebilir ve dönüştürücü bir geleceğin yolunu açıyor.' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.