Şehitlikler bayramda doldu taştı: Dualar okundu, gözyaşları döküldü

Şehitlikler bayramda doldu taştı: Dualar okundu, gözyaşları döküldü
Kurban Bayramı'nın ilk günü şehit yakınları, şehitliklerde dualar ederek, gözyaşı döktü. Bayramın Babalar Günü ile aynı güne denk gelmesiyle Ankara Karşıyaka Mezarlığı'ndaki şehitlikler ile Cebeci Asri Şehitliği'ne gelen anne, baba ve çocuklar, kabir başlarında duygusal anlar yaşadı.

Kurban Bayramı'nın ilk günü ve Babalar Günü dolayısıyla şehit yakınları, şehitlikleri doldurdu.

Kldxsfjdff

Tekirdağ'dan, 15 Temmuz Şehidi oğlu Mucip Arıgan'ın Karşıyaka Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete gelen Saliha Arıgan, AA muhabirine, "Oğlumun yanına geldim, burada huzur buluyorum, konuşuyorum, duasını okuyorum. Bir ayağım burada, bir ayağım Tekirdağ'da." dedi.

Dkhvcvvv

'EVİMİZDE BABAMIZ YOK, EKSİĞİZ'

Emine Erdal ise 9 yaşındaki oğlu ile 1 Ekim 2017'de Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan eşi Yüzbaşı Mustafa Erdal'ın kabri başında duygusal anlar yaşadı.

Erdal, buruk olduklarını söyleyerek, "Evimizde babamız yok, eksiğiz. Söylenecek bir şey yok." diye konuştu.

Jıkcnccc

'BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLAYACAK OĞLUM YOK'

Cemal Çağlar da Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 22 Temmuz 2012'de helikopter düşmesi sonucu şehit olan oğlu Jandarma Astsubay Çavuş Ahmet Çağlar'ın kabrinin başında Kur'an-ı Kerim okudu.

Çağlar, "Bugün Babalar Günü'nü kutlayacak oğlum yok, şehit oldu. Bunun burukluğu var. Ben onun yanına geldim, onun bayramını kutlamaya. Yaşasaydı gelir bayramımı kutlardı, Babalar Günü'mü kutlardı, sarılırdı. Gelip beni ziyaret etmesi, sarılması her şeye değerdi." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.