Serhat Akın'a silahlı saldırı olayında iki kişi yakalandı

Serhat Akın'a silahlı saldırı olayında iki kişi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski futbolcu Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin bilgi verdi. Saldırıya yardım ve yataklık eden 2 kişinin yakalandığını açıklayan Yerlikaya, "Olaya karışan şahıslar tespit edildi." dedi.

Eski milli futbolcu, 2000 - 2005 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve şu an futbol yorumculuğu yapan Serhat Akın, dün ateşle silahla yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin son gelişmeleri paylaştı.

Saldırıyı gerçekleştiren motosikletlilere bir aracın eşlik ettiğini açıklayan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

'SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE'

Serhat Akın, yaralandıktan sonra olay yerinden yaptığı fotoğraflı paylaşımda, ''Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.'' ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.