Silahlı saldırıya uğramıştı: Serhat Akın'ın o anları güvenlik kamerasında

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Akın'ın vurulma anındaki görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

rfrfrfr.png

Sports Digitale adlı YouTube kanalındaki Fenerbahçe-Union Saint Gillioise maçı yayının ardından stüdyodan ayrıldığı an gerçekleşen saldırıda ayağından vurulan Akın'ın Ataşehir'deki özel bir hastanede tedavisi sürüyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Akın’ın yanında bulunan kişiyle birlikte binadan çıktığı sırada hızla koşarak gelen bir saldırganın silahla ateş açıp motosikletle olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı.

Son dönemde Fenerbahçe yönetimi, Ali Koç ve Acun Ilıcalı hakkında sert eleştiriler yapan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.