Sinan Ateş cinayetinde tetikçinin kaçırıldığı çakarlı araç ortaya çıktı

Sinan Ateş cinayetinde tetikçinin kaçırıldığı çakarlı araç ortaya çıktı
Ankara'da silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'nın kaçırıldığı aracın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, koruma tahsisli ve "çakarlı" aracın Plaka Tanıma Sistemi'ne (PTS) takıldığı görüldü.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in 30 Aralık 2022’de Ankara'nın Çukurambar semtinde düzenlenen silahlı saldırı sonucu öldürülmesinden sonra, tetikçi Eray Özyağcı'nın kaçırıldığı aracın görüntüleri ortaya çıktı. Audi marka aracın görüntülerinde, koruma tahsisli olduğu öğrenilen ve iddianamede azmettirici olarak gösterilen Tolgahan Demirbaş ile Emre Yüksel'in "çakarlı" aracı kullandıkları anlaşıldı.

Yenibcbgfxnvnvn Proje

TETİKÇİ KAÇIRILDI

Kaçırılma anına dair görüntülerde, Özyağcı'nın 30 Aralık akşamında Mevlana Bulvarı’ndan Gölbaşı istikametine doğru ilerleyen araca bindiği görüldü. Aracın Gölbaşı’ndaki bir çiftlik yoluna girdiği ve tetikçinin burada saklandığı anlaşıldı. Demirbaş ve Yüksel’in kullandığı araç daha sonra İstanbul yönüne doğru ilerledi.

BOLU'YA DÖNDÜLER

Bolu'yu geçen araç, Kocaeli'de kurye Vedat Balkaya'nın yakalanmasından sonra geri döndü. Arka koltuğunda tetikçinin bulunduğu aracın Bolu'ya dönüşü, PTS kayıtlarına yansıdı. Burada Özyağcı’yı geçici olarak indiren ekip, tekrar İstanbul yönüne ilerledi.

DİĞER İSİMLER PEŞ PEŞE GÖRÜLDÜ

Avukat Serdar Öktem ve Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı'nın da Bolu'da oldukları ve peş peşe kameralara takıldıkları görüldü. Özyağcı'nın geceyi Bolu yaylalarında geçirdiği anlaşıldı.

EŞİ ARAŞTIRILMASINI İSTEDİ

Ayşe Ateş, eşinin ölümünde rol oynayan çakarlı aracın plakası ve kimlerin kullandığına dair detayların Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ile araştırılmasını talep etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.