Sokak lezzeti lüks oldu! Bu tantuni 3 bin TL’ye satılıyor

Sokak lezzeti lüks oldu! Bu tantuni 3 bin TL’ye satılıyor
Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü akıllara durgunluk verdi. Sokak lezzetlerinden biri olan tantuni 3 bin TL’ye satılıyor...

Sosyal medyada kısa sürede viral hale gelen bir video, ekmek arası tantuni fiyatının astronomik rakamlara ulaştığını gözler önüne serdi. Videoda, içerisine sadece et tantuni konulan bir dürümün 3 bin TL'ye sunulması, kullanıcılar arasında şaşkınlık ve tartışmalara neden oldu. 

TANTUNİYE 3 BİN TL! 

Tantuni, Türkiye'nin sevilen sokak lezzetlerinden biri olarak bilinirken, sosyal medyada paylaşılan bu video, herkesin aklını karıştırdı. Videoda, sıradan bir tantuni dürümünün 3 bin TL gibi dudak uçuklatan bir fiyata satıldığı görüldü. Fiyatın bu kadar yüksek olması, kullanıcılar arasında büyük bir şaşkınlık yarattı ve kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. 

Kısa sürede binlerce kez izlenen video, kullanıcılar arasında geniş bir yankı buldu. Birçok kişi, bu fiyatın abartılı olduğunu ve tantuni gibi geleneksel bir sokak yemeğinin bu kadar yüksek bir fiyata satılmasının mantıksız olduğunu dile getirdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.