Son dakika! Sinan Ateş'in ailesine saldırı! İşte ilk görüntüler

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırıya uğradı. Ateş'e saldıran kişi gözaltına alındı.

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasında kararın açıklanmasına bir saat kala bahçede bir kişi Sinan Ateş'in ailesine saldırdı. Saldırgan gözaltına alındı. Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı.

screenshot-2.jpg

SÖZCÜ Muhabiri İlknur Yağumli, olayla ilgili "Salon bahçesinde otururken Selma Ateş'e saldırdı kimliği belirsiz bir kişi. Remzi Çayır ve pek çok siyasetçi de oradaydı. Şu an hem aile hem de avukatlar bu olayın olacağını biliyorduk diyor. Saniye Ateş de sinir krizi geçirdiği için ambulansa götürülüyor. Saldıran kişi gözaltına alındı. Saldıran kişi beyaz kapüşonlu bir kişi." dedi.

AYŞE ATEŞ: BAHÇELİ'NİN HEDEF GÖSTERMELERİNİN SONUCUNU YAŞADIK

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Selma Ateş'e yapılan saldırıya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Saldırının Devlet Bahçeli'nin hedef göstermelerinin neticesi yaşandığını belirten Ateş, "Yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler. Bugün fiziki müdahale gerçekleşti. Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı?" ifadelerini kullandı.

Ateş'in açıklaması şöyle:

“Devlet Bahçeli'nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin neticesi bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler. Bugün fiziki müdahale gerçekleşti. Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı? Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz. Sinan’ı aldılar, Musa Baba’mızı aldılar, şimdi sıra Saniye Anne’mizde mi, Sinan’ın kardeşlerinde mi? Soyumuzu mu kurutacaklar? Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?”

BAHÇELİ SANİYE ATEŞ'İ HEDEF ALMIŞTI

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakkını helal etmediğini açıklamıştı. Bahçeli dün düzenlediği grup toplantısında Saniye Ateş'i hedef alarak "MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları'nı ne de MHP'yi çiğnetmem. Özgür Özel sana diyorum iddiaların aynı şahsın gibi çürüktür. Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın figüranı olmak hanımefendiye asla yakışmamaktır. Herkes haddini bilsin. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını da yolar koparırız." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.