SunExpress 400 memur istihdam edecek! Başvuru şartları açıklandı

SunExpress 400 memur istihdam edecek! Başvuru şartları açıklandı
Havayolu şirketi SunExpress, kabin ekibini güçlendirmek adına büyük bir adım atarak, toplamda 400 yeni kabin memuru alacağını duyurdu. Bu atılım, şirketin havacılık sektöründeki büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak girişimi olan SunExpress, 30 yılı aşkın tecrübesi ve 1700'ü aşkın çalışanıyla sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni kabin memurları ile birlikte hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen şirket, büyüme yolculuğunu sürdürüyor.

KABİN MEMURU OLMAK İÇİN ARANAN ŞARTLAR

SunExpress’te kabin memuru olmayı hedefleyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 18-40 yaş aralığında bulunmaları, en az lise mezunu olmaları ve iyi derecede Türkçe ile İngilizce bilmeleri gerekiyor. Bunun yanı sıra, adayların iletişim becerileri, ekip çalışmasına yatkınlıkları ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem de göz önünde bulundurulacak.

FİZİKSEL KRİTERLER DE ÖNEMLİ

Başvuru sürecinde, adayların boy ve kilo kriterlerini de karşılamaları gerektiği belirtildi. Bu şartlar, kabin memurlarının görevlerini etkili bir şekilde yerine getirebilmeleri için önemli bir kriter olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.