Tamer Karadağlı'yı eleştirmişti: Filiz Alacacı suç duyurusunda bulundu

Tamer Karadağlı'yı eleştirmişti: Filiz Alacacı suç duyurusunda bulundu
Sanatçı Gaye Filiz Alacacı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın özel kalem müdürü Ali Ceyhan ve danışmanı olduğu öne sürülen Görkem Ali Kaya hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Gaye Filiz Alacacı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın “Lale Devri bitti, çalışmayacaksanız istifa edin.” sözlerini eleştirdiği için telefonu alınarak 3 saat alıkonulduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

T24’ten Nursena Kurtoğlu’nun haberine göre Alacacı, Karadağlı’nın telefonu özel kalem müdürü Ceyhan tarafından alındıktan sonra danışman olduğu öne sürülen Görkem Ali Kaya tarafından 3 saat boyunca sorgulandı. Paylaşımını kaldırması ve özür dilemesi için tehdit edildiğini ve kendisine şantaj uygulandığını iddia eden Alacacı, “Kendisini müfettiş olarak tanıtan Kaya, Karadağlı‘nın danışmanlığını yapıyordu. Yaptığım paylaşımın Devlet Tiyatroları’nın itibarını zedelediğini iddia edip, ‘Bu savcılığa gidebilir’ diyerek beni tehdit etti. Ben de yanlış bir şey yapmadığımı, onlardan korkmadığımı söyledim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.