Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nde şaşkına çeviren görüntü! Sucuk alanlar hemen kontrol edecek

Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nde şaşkına çeviren görüntü! Sucuk alanlar hemen kontrol edecek
Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nde şaşkına çeviren olay yaşandı. Oradan sucuk alanlar hemen kontrol edecek...

Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nde alışveriş yapan bir vatandaş gördükleri karşısında şaşkına döndü. 

Bilecik'te bir vatandaş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nde alışveriş yaparken küflü sucuklarla karşılaştı. Bu olay, gıda güvenliği ve hijyen konusunda endişelere yol açtı. 

VATANDAŞTAN TEPKİ GELDİ 

İstiklal Mahallesi Dr. Şerafettin Akbay Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nde dün akşamüstü yaşanan olay, vatandaşların tepkisini çekti. Alışveriş yapmak için markete giren vatandaş, sucukların yer aldığı buzdolabını açtı ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi markalı bir sucuğu aldı. Sucuğu incelediğinde, uç kısımlarının küflendiğini fark etti. Bu durum karşısında şoke olan vatandaş, küflü sucuğun fotoğraflarını cep telefonu ile çekti. 

KÜFLÜ SUCUKLAR TOPLANDI 

Yaşanan olayın ardından vatandaş, durumu market çalışanlarına iletti. Görevliler, yarım saat sonra küflü sucukları toplayarak buzdolabından kaldırdılar. 

Küflü sucuklara rastlayan vatandaş İbrahim Rafet Sünetci, konuyla ilgili şunları söyledi: "Dün eve giderken Tarım Kredi Kooperatif marketine uğradım. Ev için alışveriş yapacaktım. Dolaba elimi attığım, sucuğu elime alınca şaşırdım. Çünkü sucuk bu şekildeydi küflenmişti. Yani çok şaşırdım böyle bir gözde bir markette sucukların böyle durmasına anlam veremedim. Zaten yarım saat sonrada görevliler tarafından toplanıldı. Ama daha çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum" 

aw219706-03.jpg

aw219706-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.