THY İstanbul-Santiago seferlerine başlıyor

THY İstanbul-Santiago seferlerine başlıyor
Türk Hava Yolları (THY), 18 Aralık itibarıyla Şili'nin başkenti Santiago'ya haftada 4 sefer düzenleyerek Amerika kıtasındaki destinasyonlarını artırıyor. İstanbul'dan kalkan uçaklar, Sao Paulo üzerinden aktarmalı olarak Santiago'ya ulaşacak.

Türk Hava Yolları, Amerika kıtasındaki uçuş ağını güçlendirmeye devam ediyor. Yeni İstanbul-Santiago seferleriyle birlikte THY, Amerika kıtasındaki destinasyon sayısını 26'ya yükseltiyor ve kıtadaki varlığını daha da pekiştiriyor.

"YENİ ROTA, KÜRESEL AĞIMIZI DAHA DA GENİŞLETİYOR"

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, bu yeni rota hakkında, “Amerika kıtasındaki 26. destinasyonumuz olan Santiago’ya uçuşların başlatılmasıyla, küresel uçuş ağımızı genişletme ve seyahat severlere benzersiz bağlantı seçenekleri sunma taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz. Yolcularımıza Şili, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinin büyüleyici güzelliğini Türk misafirperverliğiyle keşfetme imkanı sunuyoruz" dedi.

SANTIAGO HAVALİMANI'NDAN SICAK KARŞILAMA

Santiago Havalimanı CEO’su Nicolas Claude ise Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Santiago’ya uçuşlara başlamasının büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirtti. Claude, "Bu yeni rota, Şili ile Türkiye arasındaki hava bağlantısını artırarak Şili vatandaşlarının İstanbul’a ve Uzak Doğu’ya daha kolay ulaşmasını sağlayacak" diyerek iş birliğinin her iki ülke için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.