TikTok fenomeni Kübra Aykut'un şüpheli ölümü: 5. kattan düştü

TikTok fenomeni Kübra Aykut'un şüpheli ölümü: 5. kattan düştü
'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek kendi kendine yaptığı damatsız düğünle ünlenen TikTok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'deki evinin 5'inci katından şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybetti.

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki evinde şüpheli bir şekilde 5. kattaki daireden zemine düştü.

Site güvenliğinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hayatını kaybettiği belirlenen genç kadının cenazesini özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

'BANA YARDIM ETMENİZ LAZIM'

'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek kendi kendine yaptığı düğünle sosyal medyada üne kavuşan Aykut'un, ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşımda ise yeme bozukluğu yaşadığını anlatıp hızla kilo kaybetmekten şikayet ettiği anlaşıldı. Genç kadın videoda "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum, bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Yemek yiyemiyorum, internetten karışım buldum onları içiyorum artık. Haftaya 40 kiloya düşeceğim, bana yardım etmeniz lazım" diyor.

İNTİHAR İDDİASI

Ayrıca Aykut’un intihar ettiği ve “Çevremi mutlu ettim, kendimi mutlu edemedim. Ben bu dünyadan gidiyorum" notu bıraktığı da iddia edildi.

Öte yandan Ekol TV'nin haberine göre fenomen Kübra Aykut, Dilan ve Engin Polat'ın arkadaşıydı. Ölüm haberini haberini alan Polat çifti hastaneye giderek bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.