Tunceli Ovacık'ta zırhlı araç devrildi: 4 asker şehit oldu

Tunceli Ovacık'ta zırhlı araç devrildi: 4 asker şehit oldu
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu 3 jandarma uzman çavuş ve 1 jandarma uzman onbaşı şehit oldu. 1 jandarma astsubay çavuş yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu 4 jandarmanın şehit olduğunu açıkladı. Şehit olan jandarma personelinin 3 uzman çavuş ve 1 uzman onbaşı olduğu bildirildi.

Şehit olan personel, Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş olarak açıklandı. Kazada ayrıca bir jandarma astsubay çavuşun yaralandığı ve adının Muhammet Koyuncu olduğu belirtildi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şehitler için başsağlığı dileklerini iletti. Şehitlerin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyen Yerlikaya, yaralı jandarma astsubay çavuşa acil şifalar diledi. İçişleri Bakanı, "Şehitlerimizin makamları âli olsun" ifadelerini kullandı. Kazanın, Ovacık ilçesinde görev esnasında meydana geldiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.