TUSAŞ saldırısında acı detay: Evlilik yıl dönümü çiçeğini almak isterken hayatını kaybetti

TUSAŞ saldırısında acı detay: Evlilik yıl dönümü çiçeğini almak isterken hayatını kaybetti
TUSAŞ saldırısında şehit olan Zahide Güçlü'nün, evlilik yıl dönümünde eşinin gönderdiği çiçeği almak isterken vurulduğu ortaya çıktı. Saldırıda toplam beş kişi hayatını kaybetti.

Ankara Kahramankazan’daki TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısında, makine başmühendisi Zahide Güçlü, eşinin gönderdiği evlilik yıl dönümü çiçeğini almak için nizamiyeye indiği sırada yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti.

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ ÇİÇEĞİ TRAJEDİYE DÖNÜŞTÜ

İki çocuk annesi Zahide Güçlü’nün, evlilik yıl dönümleri nedeniyle eşinin gönderdiği çiçeği almak isterken nizamiyede terör saldırısına uğradığı öğrenildi. Yaralı olarak kaldırıldığı Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Güçlü, şehit olan 5 vatandaştan biri oldu.

DİĞER KAYBEDİLEN CANLAR

Saldırıda, TUSAŞ kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun da Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ayrıca, Hasan Hüseyin Canbaz ve güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan, TUSAŞ revirinde yaşamını yitirdi. Taksi şoförü Murat Arslan ise aracının bagajında ölü bulundu. Saldırı, geride birçok acılı aile ve toplumda derin bir üzüntü bıraktı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.