Yeni doğan bebeklere ilk altın belediyeden! O ilde yaşayan ailelere güzel haber

Yeni doğan bebeklere ilk altın belediyeden! O ilde yaşayan ailelere güzel haber
Çocuk yapan ailelere ilk altın belediyeden geliyor. O ilimizde yaşayan ailelere güzel haber geldi. Belediye Başkanı duyurdu...

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni doğum yapan annelere yönelik önemli bir destek paketi hayata geçiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun duyurduğu ve çeyrek altın tutarında 4 bin TL ödeme içeren maddi destek başvuruları, 22 Mayıs Çarşamba günü başlıyor. 

Başkan Çavuşoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda vicdanımızın sesini dinliyoruz. Her konuda halkımızın her zaman yanındayız ” dedi. 

DESTEK BAŞVURULARI YARIN BAŞLIYOR 

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan ayında gündeme alıp mayıs ayında kabul ettiği sosyal destek ödemeleri, yeni doğum yapan annelere yönelik olarak başlıyor. Sosyal yardım kriterlerini taşıyan anneler, 4 bin TL'lik ikramiyeden faydalanmak için başvurularını Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan başvuru formu üzerinden yapabilecekler. 

"İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI" 

Başkan Çavuşoğlu, Denizli’de yaşayan her bireyin değerli olduğunu vurgulayarak, “Yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda vicdanımızın sesini dinliyoruz. Her konuda halkımızın her zaman yanındayız. Denizli’miz hak ettiği değerin çok uzağında olduğunu söylemiştik. Mutsuz bir kent değil, yarınlara umutla bakan, sevgi dolu huzurlu bir şehri hep birlikte inşa edeceğiz. Unutulmuş, ihmal edilmiş, akla gelmeyen tüm kesimleri kucaklayarak bu şehri ve güzel insanlarını hak ettiği değere kavuşturmak için hep birlikte çalışacağız. İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı nice güzel çalışmaların altına imza atacağız. Her zaman dediğimiz gibi sözümüz hemşehrime; sevdamız bu şehre” dedi. 

BAŞVURU ŞARTLARI 

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni doğum yapan annelere yönelik 4 bin TL’lik ikramiye desteği için başvuru şartları şu şekilde: 
  • Başvurular, bebeğin annesi üzerinden kabul edilecektir. 
  • Bebeğin 1 Nisan 2024 tarihinden sonra doğmuş olması gerekmektedir. 
  • Ebeveynlerin, bebeğin doğum tarihi itibariyle 6 ay öncesinde Denizli il sınırları içerisinde kesintisiz ikamet ediyor olması gerekmektedir. 
  • Hane gelirinin en fazla tek asgari ücret olması gerekmektedir. 
  • Başvuru sahibi ve eşinin esnaf olarak vergi mükellefi olmaması gerekmektedir. 
  • Başvuru sahibi ve eşinin aktif çalışan ve vergi mükellefi olmaması gerekmektedir. 
  • Hanede yaşayan bireylere ait hiçbir tapu kaydının olmaması gerekmektedir. 
  • Başvuru sahibi ve eşinin banka hesaplarında en fazla 100 bin TL varlığının bulunması gerekmektedir. 
  • Sosyal uyum yardımını almayan ailelerden başvurular kabul edilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.