Avukatı açıklama yaptı: Dilan Polat'ın milyonluk araçlarına iade kararı çıkacak mı?

Avukatı açıklama yaptı: Dilan Polat'ın milyonluk araçlarına iade kararı çıkacak mı?
İstanbul merkezli 6 ilde gerçekleştirilen soruşturma çerçevesinde, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından çiftin lüks araçlarına el konuldu. Aralarında Ferrari, Porsche, Mercedes ve Audi gibi prestijli markaların bulunduğu toplamda 16 otomobil, TMSF’ye devredildi. Dilan Polat’ın avukatları, bu araçların geri alınması için hukuki süreç başlatacaklarını açıkladı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, avukatlarının girişimi sonucu 288 gün sonra serbest bırakıldı.

G V Wpou K Wo A A E8 Wt

Polat’ın serbest bırakılması, mal varlıklarıyla ilgili söz konusu gelişmelerin neler olacağına dair soru işaretlerini beraberinde getirdi.  Bu konuda ilk açıklama Polat’ın avukatından geldi.

G V X R Tu E Xs A A T Us N

"ÖNCELİĞİMİZ DİLAN POLAT'IN TAHLİYESİYDİ"

Dilan Polat'ın avukatı Sevinç Horoz, tahliyenin ardından yaptığı açıklamada, "Önceliğimiz tahliye süreciydi. Diğer müvekkillerin de tahliyesinin ardından el konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız" dedi.

1619590

"TAŞINMAZLAR İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATACAĞIZ"

Polat’ın serbest kalmasının ardından, el konulan gayrimenkuller, lüks araçlar ve kayyum atanan şirketlerin durumu da gündeme geldi. Avukat Horoz, “Önceliğimiz tahliye süreciydi. Diğer müvekkillerin de serbest kalmasının ardından, el konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.