Bakan Yerlikaya açıkladı: Narin'in ailesine neden başsağlığı dilenmedi?

Bakan Yerlikaya açıkladı: Narin'in ailesine neden başsağlığı dilenmedi?
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın çok kısa sürede aydınlatılacağını belirterek, gazetecilerin "Başımız sağ olsun dediniz, aileye baş sağlığı dilemediniz" şeklindeki sorusuna "Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok. Herkesin okuduğu zaman ise anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı?" yanıtını verdi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Tüm Türkiye Narin'in neden, kim veya kimler tarafından öldürüldüğünü merak ediyor. Gözler yürütülen soruşturmanın sonucuna çevrildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bakanlar Toplantısı'nın ardından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayın aydınlatılması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

Yerlikaya, "Şu anda bu konuda 4 savcı kollukla beraber bu işi yürüyor. Soruşturmasını yürütüyoruz. Hep beraber ne olacağını göreceğiz." dedi. "Çok hızlı bir şekilde bu olayın aydınlatılacağını düşünüyorum." diye konuşan Yerlikaya, "-85 milyon bu olaydan son derece üzüntü duyuyor. Herkesin istediği bir an önce bu olayın aydınlığa kavuşması ve adaletin tecelli etmesi." değerlendirmesinde bulundu.

'İNSANLIĞIMIZDAN UTANACAĞIMIZ BİR TABLO'

Gazetecilerin "Başımız sağ olsun dediniz, aileye baş sağlığı dilemediniz" sorusunun üzerine ise Yerlikaya, şu cevabını verdi:

"Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok. Yani herkesin okuduğu zaman, anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı? İnşallah bir daha insanlığımızdan utanacağımız tablo ile karşı karşıya gelmeyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.