Belgesi olana 65 bin TL aylık veriliyor... Maaşı duyan kurslara akın edecek: İşte yüksek maaş garantili meslek

Belgesi olana 65 bin TL aylık veriliyor... Maaşı duyan kurslara akın edecek: İşte yüksek maaş garantili meslek
Maaş beklentisi yüksek olanlar bu mesleğe yönelecek. Belgesi olanların aldığı maaş 65 bin liraya dayandı. İşte yüksek maaş garantili meslek...

Maaş beklentisi yüksek olan vatandaşlara, maaş garantili meslek duyuruldu. Bu mesleği yapanlar 65 bin liraya varan aylık maaş ile geçimini sürdürebiliyor. Mesleği yapabilmek için belge şartı olsa da, bu belgeyi Halk Eğitim Merkezi'nden alabiliyorsunuz. İşte tüm detaylar...

EĞİTİM UYGULAMALI OLARAK VERİLİYOR

Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki Mudurnu Halk Eğitim Merkezi'nde açılan ekskavatör operatörlüğü kursu Türkiye gündeminde yer aldı. Kursa yazılan kişi sayısının 800'e ulaştığı paylaşıldı. Eğitimlerini tamamlayan adayların belgesini aldığı bilgisi duyuruldu. Eğitimcilerin denetiminde verilen eğitimleri kursiyerler uygulamalı olarak yapıyor. Son yapılan uygulamalı sınavda, 39 kursiyerin eğitimi tamamladığı ve belgeye sahip olduğu belirtildi.

Dhatcfrxuaytwfu

MAAŞLAR 65 BİN TL'Yİ BULUYOR

Maaş getirisi yüksek olan bu meslekte, belgesi olan kursiyerler en düşük 30 bin lira, en yüksek maaş ise 65 bin lirayı bulduğu bilgisi paylaşıldı. Mudurnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemali Özlü'nün açıklamalarına göre, belgesini alan kursiyerler fabrikalara giderek iş bulabilmekte. Kursların devam ettiğini belirten Özlü, 200'den fazla vatandaşın fabrikalarda çalıştığını söyleyerek, "Kurslarımız devam ediyor" sözlerini kullandı.

Eğitimlerde yer alan bir kursiyer ise, "Çok güzel çalışıyoruz. Bugün de belge almak için imtihan yapıldı. Ben kursa iş bulabilmek için Bolu'dan katıldım" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.