Emeklilere müjde! Yüzde 30 indirimli satılacağı iddiası: Teknoloji mağazaları dolup taşacak...

Emeklilere müjde! Yüzde 30 indirimli satılacağı iddiası: Teknoloji mağazaları dolup taşacak...
Emeklilere yeni müjde verildi! Artık bütün emeklilerin yüzde 30 indirimli faydalanacağı iddia edildi! Başvuru çok kolay! Teknoloji mağazalarına akın başladı...

Geçim sıkıntısı yaşayan, hayat pahalılığına yetişemeyen emeklilere bekledikleri haber geldi. Emeklilere özel yeni bir düzenleme yapıldı. Artık emeklilerin o ürünleri alırken yüzde 30 indirimli alacağı iddia edildi. 

İLETİŞİM ÜRÜNLERİNDE YÜZDE 30 İNDİRİM  

Milyonlarca emekliyi sevindirecek müjdeli haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK), Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri için yeni bir düzenleme yapıldığı ve artık emeklilerin, tüm iletişim ürünlerinden yüzde 30 indirimli olarak faydalanabilecekleri iddia edildi. 

Kamuajans’ın haberine göre, emeklilere büyük destek başladı. Son zamanlarda artan enflasyon ve KDV oranları nedeniyle teknolojik ürünlere erişim zorlaşmıştı. Bu durumdan en çok etkilenen kesimlerden biri de emekliler oldu. Hükümet, emeklilerin yaşadığı bu sorunu çözmek için yeni bir adım attı. 

Yapılan düzenlemeyle, öğrencilere sağlanan vergisiz telefon alım imkanı artık emeklilere de tanındı. İddiaya göre, emekliler %30 indirimle telefon alabilecekler. 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK? 

İndirimden faydalanmak isteyen emeklilerin yapması gereken tek şey, emekli kimlik belgesini yanlarına alıp elektronik mağazalara veya online satış sitelerine başvurmak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.