İsias Otel davasının dördüncü duruşmasında sanık Bozkurt: Suçumuz yok, bu tamamen doğal bir afet

İsias Otel davasının dördüncü duruşmasında sanık Bozkurt: Suçumuz yok, bu tamamen doğal bir afet
Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Grand İsias Otel davasının dördüncü duruşması görüldü. Tutuklu sanık Bozkurt "Tahliyemi istiyorum, bu olayda suçumuz eksiğimiz yok. Bu tamamen doğal bir afet" şeklinde ifade verdi.

Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan Grand İsias Otel davasının dördüncü duruşmasında tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, "İşlerimizi, sağlığımızı kaybettik. Tahliyemi istiyorum, bu olayda suçumuz eksiğimiz yok. Bu tamamen doğal bir afet" dedi. Mahkeme heyeti, üç tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına ve bilirkişi raporunun beklenmesine karar vererek duruşmayı 3 Aralık 2024 tarihine ertelendi.

"DOĞAL BİR AFET"

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya, tutuklu sanıklar Ahmet Bozkurt, Mehmet Fatih Bozkurt ve Erdem Yıldız bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Duruşma salonunda yaptığı savunmada Ahmet Bozkurt şoke eden ifadelerde bulundu. Bozkurt, arsa sahibi olduğunu, teknik konulara vakıf olmadığın belirterek, "İşlerimizi, sağlığımızı kaybettik. Tahliyemi istiyorum, bu olayda suçumuz eksiğimiz yok. Bu tamamen doğal bir afet" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.