Türkiye otomotiv üssü oluyor! Dünyanın en büyükleri o iki ilimize fabrika kuruyor

Türkiye otomotiv üssü oluyor! Dünyanın en büyükleri o iki ilimize fabrika kuruyor
Otomobil sektöründe dünya devleri yönünü Türkiye'ye çevirdi. Dünya büyüklerinden gelen hamle sonrasında Türkiye otomotiv üssü haline gelecek. İşte tüm detaylar.

Dünya devi olan otomobil markaları Türkiye'yi otomobil üssüne çevirecek. Otomobil sektörünün en büyük iki markası Türkiye'de fabrika kurma hazırlığına başladı. Elektrikli araçlara olan ilginin sonucunda piyasada rekabet kızışacak. İşte tüm detaylar...

GÖRÜŞMELERDE SONA GELİNDİ

Çinli otomotiv devleri BYD ve Chery, Türkiye'de elektrikli araç fabrikası kurmak için harekete geçti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır'ın açıklamasına göre, yatırım görüşmelerinde sona gelindi ve fabrikaların yerleri ve teşvik paketleri görüşülüyor.

1X 1

TÜRKİYE'DE ELEKTRİKLİ ARAÇ DEVRİMİ BAŞLIYOR!

Uzmanlar, fabrikaların Bursa veya Kocaeli'de kurulmasını bekliyor. BYD ve Chery'nin Türkiye'deki üretimi, elektrikli araçların fiyatlarını önemli ölçüde düşürebilir. Bu da Türk tüketiciler için büyük bir fırsat anlamına geliyor!

NEDEN TÜRKİYE?

Türkiye, stratejik konumu ve gelişmiş otomotiv endüstrisiyle Çinli yatırımcılar için cazip bir merkez haline geldi. BYD ve Chery'nin Türkiye'deki yatırımları, ülkenin elektrikli araç pazarındaki payını artırması bekleniyor.

Chery Group Is The Pinnacle Of Innovation 3.0

RAKİPLERİ ZORLAYACAK FİYATLAR!

BYD ve Chery, rakiplerine göre daha uygun fiyatlı elektrikli araç modelleriyle tanınıyor. Türkiye'de üretim yapmaları, ilave gümrük vergisi ve nakliye gibi maliyetleri ortadan kaldırarak, daha da rekabetçi fiyatlar sunmalarını sağlayacak.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARA İLGİ ARTIYOR!

Elektrikli araçlara olan ilgi dünya genelinde hızla artıyor. Türkiye'de de bu trende ayak uydurmak isteyen tüketiciler, BYD ve Chery'nin Türkiye'deki yatırımlarını heyecanla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.