Van seferini yapan yolcu otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Van seferini yapan yolcu otobüs devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bodrum'dan Van'a gitmek üzere olan bir yolcu otobüsü Malatya yolu güzergahında şarampole devrildi. Kazada 26 kişi yaralandı. Yaşanan kaza ile ilgili Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "26 kardeşimize Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.

Bodrum-Van seferini yapan Ş.C. idaresindeki 34 FA 8808 plakalı yolcu otobüsü, Malatya'da D-300 kara yolu Doğanlar Mahallesi mevkisinde şarampole devrildi. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, AFAD, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada otobüste bulunan 36 yolcudan 25'i ile 1 muavin yaralandı.

Malatyada Kaza1

Olay yerinde yapılan ilk müdahele sonrası yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Malatyada Kaza2

VALİ'DEN YARALILARA ZİYARET 

Yaşanan kaza ile ilgili Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Vali Yavuz,Kazada yaralananları hastanede ziyaret ettiğine dair fotoğraflar paylaşarak "Bodrum-Van seferini yapan yolcu otobüsünün Akçadağ ilçemizde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan 26 kardeşimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Hayati tehlikesi olan yaralımız ilk tespitlere göre bulunmamaktadır. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.