Adile Naşit’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor: Filmin yönetmeni belli oldu

Adile Naşit’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor: Filmin yönetmeni belli oldu
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit‘in hayat hikayesini anlatacak “Adile” filminin hazırlıkları başlıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini yapacak isim belli oldu.

Yeşilçam'ın efsanevi ismi Adile Naşit'in hayatını konu alacak "Adile" filmi için hazırlıklar hızla ilerliyor. Filmin yönetmenliğini ülkemizde alanının başarılı isimlerinden Çağan Irmak çekecek.

F8T R S1 I W A A A T Y7 J

11 Aralık 1987'de hayatını kaybeden Adile Naşit, Türk sinemasının altın dönemine önemli katkılarda bulunmuş bir isim olarak hafızalarda yer ediyor. "Adile" filmi, Naşit’in yaşam öyküsünü derinlemesine inceleyerek, bu önemli dönemleri aydınlatacak.

1631772

Filmin yönetmenliğini üstlenen Çağan Irmak'ın yanı sıra senaryosunu ünlü romancı ve edebiyatçı Nermin Yıldırım kaleme alacak. Yıldırım’ın etkileyici kalemi, Adile Naşit’in hayat hikayesini başarılı bir şekilde ekrana taşıyacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, senaryoyu okuyanlar "Adile" filminin iddialı bir yapım olacağı ve büyük beğeni toplayacağı görüşünde. Filmin başrol oyuncusu henüz açıklanmadı, ancak "Adile" filmi 2025 yılında vizyona girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.