Jurassic World efsanesi 2025'te geri dönüyor: Filmden ilk görsel yayımlandı

Jurassic World efsanesi 2025'te geri dönüyor: Filmden ilk görsel yayımlandı
31 yıllık Jurassic World serisinin yedinci filmi olan "Jurassic World Rebirth", 2025'te izleyiciyle buluşacak. Scarlett Johansson, Jonathan Bailey ve Mahershala Ali'nin başrolleri paylaştığı filmden ilk kare yayımlandı.

Universal, "Jurassic World Rebirth"ten ilk görüntüyü efsane serinin hayranlarıyla paylaştı.

Merakla beklenen yedinci filmin yönetmen koltuğunda "Godzilla", "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" ve "The Creator" gibi başarılı yapımlara imza atan Gareth Edwards oturuyor.

"JURASSIC WORLD REBIRTH" NE ANLATIYOR?

Serinin yeni filmi, gezegenin ekolojisinin dinozorlar için büyük ölçüde elverişsiz olduğu kanıtlanan "Jurassic World Dominion" olaylarından beş yıl sonrasında geçecek. Geride kalanlar, bir zamanlar yaşadıkları iklime benzeyen iklimlere sahip izole ekvator ortamlarında yaşayacak. Tropikal biyosferdeki en devasa üç yaratık, hayat kurtaran mucizevi bir ilacın anahtarını elinde tutacak.

Resim

Filmin başrolleri hakkında ayrıntılar da açıklandı. Scarlett Johansson, hayatta kalan devasa üç dinozor türünden DNA çıkaran ekibi yönetmek üzere işe alınan Zora Bennett adlı gizli operasyon uzmanını canlandıracak. Mahershala Ali, Zora'nın ortağı Duncan Kincaid'e; Jonathan Bailey ise Dr. Henry Loomis adlı bir paleontoloğa hayat verecek. 

Filmin yapımcılığını Frank Marshall ve Patrick Crowley, yönetici yapımcılığını ise Steven Spielberg, Denis L. Stewart ve Jim Spencer üstleniyor.

“Jurassic World Rebirth ”ün 2 Temmuz 2025’te vizyona girmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.