Kadir İnanır'a doktorundan talimat: Öfkelenmek yasak

Kadir İnanır'a doktorundan talimat: Öfkelenmek yasak
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, fizik tedavisi sırasında öfkelenmesiyle büyük bir tehlike atlattı. Bunun üzerine doktoru Prof. Dr. Uğur Türe'den Kadir İnanır'a "Öfkelenmek yasak" talimatında bulundu. İnanır'ın öfkelenmesi sonucu, tansiyonunun yükseleceği, bunun da beyninde yeniden pıhtı atmasına neden olacağı belirtildi.

24 Mart'ta evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır'ın beyninde pıhtı attığı tespit edildi. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen İnanır, yaklaşık 1 aydır fizik tedavisi görüyor. 

Kadir İnanır'ın geçtiğimiz günlerde fizik tedavi sırasında bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendiği ve tansiyonun yükseldiği belirtildi. Tansiyonunun yükselmesiyle hastaneye götürülen İnanır'ın tansiyonu normale döndürüldü. 

Kadir İnanır, genel kontrollerinin yapılması için birkaç gün daha hastanede kalacak. Ardından fizik tedavisine devam edilecek.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Prof. Dr. Uğur Türe, Kadir İnanır'a yüksek öncelikli bir talimat vererek tansiyonunun yükselmesine neden olacak her şeyden kaçınması gerektiğini belirterek "Öfkelenmek yasak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.