Kadir İnanır'dan sevindiren haber

Kadir İnanır'dan sevindiren haber
Rahatsızlanarak kaldırıldığı Ümraniye Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren haber eşi Jülide Kural'dan geldi. Basında yalan yanlış bilgilerin dolaştığını belirten Kural, "Kadir İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde seyretmektedir. Yoğun bakımdaki sürecin devam etmesinin tek nedeni doktorlarının kontrolü tamamen kendilerinde bulundurmak istemesiyle ilgilidir" ifadelerini kullandı.

Beyin damarına pıhtı atması nedeniyle günlerdir Ümraniye Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın güncel sağlık durumuna ilişkin eşi Jülide Kural'dan açıklama geldi. Kural açıklamasında, İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili basında yanlış bilgilerin yer aldığının altını çizdi.

Kural'ın açıklaması şu şekilde:

"Kadir İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde seyretmektedir. Yoğun bakımdaki sürecin devam etmesinin tek nedeni doktorlarının kontrolü tamamen kendilerinde bulundurmak istemesiyle ilgilidir.

Bugün üç kez yoğun bakıma yaptığım ziyaretlerde Kadir İnanır artık bir an önce eve gitmek istediğini bana ifade etmiş, doktorlarına o güzel gülüşünü göstermiş ve büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır. Bir tekrar bilgi olduğu için bunları bugün tekrar paylaşmayı düşünmüyordum ancak o kadar çok yalan yanlış bilgi ortada dolaşmaktadır ki..."

'ASILSIZ HABERLERE KULAK ASMAYIN'

Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin bilgilendirmelerde sadece Kadir İnanır'ın Instagram sayfasının ve Jülide Kural'ın Facebook sayfasının dikkate alınmasını isteyerek, "Bu açıklamayı yapmaya kendimi zorunlu hissetme nedenim de hepimizin Kadir İnanır'a duyduğu sevgi ve saygının büyüklüğüdür. Elbette sabırlı olmalıyız, emek vermeliyiz ve mutlaka özenli davranmalıyız. Sevginizin gücüne olan inancımla..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.