Robert Downey Jr. Marvel'e geri dönüyor! 'Avengers: Doomsday' resmen duyuruldu

Robert Downey Jr. Marvel'e geri dönüyor! 'Avengers: Doomsday' resmen duyuruldu
Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) en sevilen karakterlerinden Iron Man'i canlandıran Robert Downey Jr.'ın geri dönüşü uzun zamandır hayranları tarafından bekleniyordu. Ünlü aktör, MCU'ya sürpriz dönüşünü yeni bir rolle yapacak.

Ünlü oyuncu Robert Downey Jr'ın canlandırdığı "Iron Man", 2019'da Marvel Sinematik Evreni'ne veda etmişti. Marvel, San Diego Comic-Con 2024'te iki yeni Avengers filmini duyurdu. Tanıtım sırasında sahnedeki onlarca kostümlüden biri öne çıktı ve maskesini çıkardı.

Downey Jr’nin yüzünü gören hayranları adeta coşkuya boğuldu. Oyuncu yeni projesi hakkında “Farklı maske, aynı görev. Karmaşık karakterleri oynamayı seviyorum” dedi.

G Tiia Fl W Q A Acu R D

AVENGERS: DOOMSDAY VE DOCTOR DOOM

”Avengers: Doomsday" filmi, Marvel evreninin ünlü kötü karakterlerinden Doctor Doom ve Fantastik Dörtlü'nün hikayesini merkezine alacak. Film, Doctor Doom'un gücünü ve tehdidini daha yakından tanıtacak. "Avengers: Secret Wars" ise kahramanlar ve kötülerin Battleworld adlı gezegende savaştığı orijinal Secret Wars çizgi romanlarından ilham alacak.

G Tirmj W W U A A0 S Dy

DOCTOR DOOM’UN MARVEL EVRENİNDEKİ YERİ

Fantastik Dörtlü'nün en büyük düşmanı olarak bilinen Doctor Doom, Marvel evreninde Iron Man, Spider-Man, Hulk ve Silver Surfer gibi birçok karakterle de düşmanlık ilişkisine sahip. Bu, "Avengers: Doomsday" filminde izleyicilere büyük ve heyecan verici çatışmaların ipuçlarını veriyor.

G Tinizqb Q A A A Jk5

Yeni filmler, Marvel Sinematik Evreni’nin geleceği için önemli bir adım olarak görülüyor. Özellikle Robert Downey Jr.'ın dönüşü, filmleri daha da merakla beklenir hale getirdi. Ancak bu dönüş, tüm hayranları memnun etmiş değil. Bazıları, “RDJ miadını doldurdu, başka aktörlerin parlama şansı ellerinden çalınıyor” şeklinde eleştirilerde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.