Squid Game yeni sezonuyla geliyor! Tarih verildi

Squid Game yeni sezonuyla geliyor! Tarih verildi
Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran Netflix'in unutulmaz dizisi Squid Game'in ikinci sezonunun ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi yeni sezonuyla 26 Aralık'ta izleyicisiyle buluşacak.

İlk olarak 17 Eylül 2021 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix'in izlenme rekorları kıran yapımı  Squid Game, aradan geçen 3 yılın ardından tekrar izlecisiyle buluşuyor. 26 Aralık'ta gösterime girecek dizinin ilk tanıtımı Netflix'te yayınlanmaya başladı.  

Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo ilk sezondaki rolleriyle diziye devam ederken, yeni sezonda da oyuncu kadrosuna Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an gibi isimler katıldı.

Squid Game'in ikinci sezon konusu şöyle:

"Squid Game’i kazanmasının üstünden üç yıl geçen Oyuncu 456, oyunun ardındaki insanları bulmaya ve hain oyunlarına bir son vermeye kararlıdır. Kazandığı serveti bu arayışa yatıran Gi-hun, işe akla gelen ilk yerden başlar ve metroda ddakji oynayan takım elbiseli adamın peşine düşer. Ancak çabaları nihayet sonuç verdiğinde, oyunu sona erdirmeye giden yolun sandığından daha ölümcül olduğu ortaya çıkar: Oyunu bitirmek için oyuna yeniden girmesi gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.