Venedik Film Festivali'nden İbrahim Çelikkol'a ödül

Venedik Film Festivali'nden İbrahim Çelikkol'a ödül
Türk oyuncu İbrahim Çelikkol, 81. Venedik Film Festivali'nde düzenlenen "Kineo" ödüllerinde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin tanınmış oyuncularından İbrahim Çelikkol, 81. Venedik Film Festivali çerçevesinde düzenlenen "Kineo" ödüllerinde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü kazandı. Venedik Film Festivali, sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor ve her yıl dünyanın dört bir yanından sinemaseverleri bir araya getiriyor.

Kineo Derneği tarafından verilen Kineo ödülleri, sinema sektörünü teşvik etmek ve sinemaseverlerin seslerini duyurmak amacıyla 2003 yılından bu yana düzenleniyor. Bu yıl, ödüller arasında en çok dikkat çekenlerden biri, Türk oyuncu İbrahim Çelikkol'un "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülü oldu. Çelikkol, izleyenlerin ve jüri üyelerinin oylarıyla bu prestijli ödüle layık görüldü.

VENEDİĞİN ÜNLÜ KIRMIZI HALISINDA BİR TÜRK OYUNCU

Ödülünü almak üzere İtalya'ya gelen Çelikkol, Venedik'in ünlü kırmızı halısında boy gösterdi. Festivale katılan diğer ünlü isimlerle birlikte kırmızı halıda yürüyen Çelikkol, ödül töreninin ardından büyük bir heyecan yaşadı.

İbrahim Çelikkol'un rol aldığı ve Türkiye'de büyük beğeni toplayan "Bir Zamanlar Çukurova" adlı televizyon dizisi, İtalya'da "Terra Amara" adıyla yayınlanmakta ve bu yapım, ülkede en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.