‘Yüzüklerin Efendisi’ yıldızları ‘The Hunt for Gollum’ filmiyle geri dönebilir

‘Yüzüklerin Efendisi’ yıldızları ‘The Hunt for Gollum’ filmiyle geri dönebilir
Andy Serkis'in yöneteceği ve Gollum'un geçmişine odaklanacak yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmi bir açıklamayla gündeme geldi. Serkis, filmin adının değişebileceğini duyurdu ve orijinal üçlemeden bazı isimlerin geri dönme olasılığından bahsetti.

Andy Serkis'in yöneteceği ve Gollum'un geçmişine odaklanacak yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmi heyecan yaratmaya devam ediyor.

"The Hunt for Gollum" adıyla duyurulan film, orijinal serinin yapımcıları Peter Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens tarafından desteklenecek.

Oyuncu kadrosunda potansiyel olarak orijinal üçlemenin yıldızları da yer alabilir.

G R I B0 Ga Q A Asrj4

Beyazperde.com'un haberine göre, The Pop Verse'a konuşan Serkis, filmin mevcut başlığının henüz kesinleşmediğini ortaya koyuyor ve projenin henüz başlangıç aşamasında olduğunu ama bazı tanıdık isimlerin geri dönme ihtimali olduğunu aktarıyor.

'GERİ DÖNEBİLECEĞİNİ BİLDİĞİMİZ KARAKTERLER OLABİLİR'

Serkis, yaptığı açıklamada; "The Hunt for Gollum, üzerinde çalışılan bir başlık. Sonunda buna böyle denilmeyebilir. Bu, Gollum'un deneyimine göre Orta Dünya dünyası olacak. Henüz çok erken; bu noktada herhangi bir şey taahhüt etmek haksızlık olur. Ama Gollum'un karakterini araştıracağımız derin bir dalış olacağını söyleyeceğim. Geri dönebileceğini bildiğimiz karakterler olabilir. Kim olduğunu söylemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.