11 kilo veren Demet Akalın'dan göbek şov!

11 kilo veren Demet Akalın'dan göbek şov!
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. 11 kilo veren Akalın'ın yeni hali magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra son dönemde TV8 ekranlarında yaptığı sabah programıyla da sık sık gündeme gelen Demet Akalın son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. 11 kilo veren Akalın, sosyal medya hesabından göbeğini paylaştı.

Akalin

"DOKTORUM 6 KİLO YAĞ ALDI"

Açıklamaları, yazım yanlışları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü popçu Demet Akalın, son dönemde dış görünüşünde değişiklik yapmak için kolları sıvadı. Akalın, mide ameliyatı olduğu söylentilerine karşılık 'Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye dek 11 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek.' diyerek son noktayı koymuştu.

Akalinn

GÖBEĞİNİ SERGİLEDİ

Bir süredir fazla kilolarıyla başı dertte olan Akalın, liposuction yaptırarak fazla kilolarından kurtulduğunu dile getirmesinin ardından, fit görüntüsüyle dikkat çekmeye başladı. Ünlü isim, verdiği kiloları ayna karşısındaki pozuyla dosta düşmana gösterdi. Göbeğini açarak poz veren Akalın'ın bu karesi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Demo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.