24 yıla kadar hapsi istenen Nihal Candan gözyaşlarına boğuldu!

24 yıla kadar hapsi istenen Nihal Candan gözyaşlarına boğuldu!
Kara para aklama suçlamalarıyla yargılanan Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle tahliye olmuştu. 24 yıla kadar hapsi istenen Candan, gözyaşlarına boğuldu.

Dolandırcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Candan Kardeşlerden Nihal Candan geçtiğimiz günlerde, psikolojik sorunlar ve sağlık sorunları sebebiyle tahliye olmuştu. 28 yıla kadar hapsi istenen Nihal Candan, Niaşantaşı sokaklarında görüntülendi. Candan, muhabirlerin sorularını duyunca gözyaşlarına boğulduğu.

İşte Benim Stilim programıyla büyük kitleler tarafından tanınan Nihal Candan ve Bahar Candan 16 Kasım 2023 tarihinde dolandırıcılık ve kara para aklama iddialarıyla tutuklanmıştı. Candan kardeşlerden Nihal'in anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanıp 37 kiloya kadar düştüğü belirtilmişti. Sağlık durumunun kötüye gittiği belirtilen Nihal Candan cezaevinden tahliye edilmişti. Tahliye olduktan sonraki son haliyle herkesi şaşırtan Nihal Candan'ın kendini önce kuaföre arından da sokaklara atması gündemde hayli yer tutmuştu.

Nihal

Röportajlar vermeye başlayan fenomen, eleştirilmiş ve neden tahliye edildiği sorgulanmıştı. Snob Magazin'in özel haberine göre; tanınmamak için şapka ve gözlük takan Nihal önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Kardeşi Bahar'ın 2 kez olmak üzere 14 yıldan 44 yıla kadar, kendisinin ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen Nihal Candan "İyi değilim. Başıma gelen şeylerin magazinle alakalı olduğunu düşündüğüm için anksiyete yaşıyorum. Açıklama yaptıkça daha çok üstüme düşünülüyor. İnşallah bir an önce biter ve suçsuz olduğumuz kanıtlanır" ifadelerini kullandı.

1714543325252

"SON ALTI AYDIR YAŞAMIYORUM"

Muhabirlerin "Hayatınızda neler değişti?" sorması üzerine tepki göstermeye başlayan Nihal Candan, "Son altı aydır yaşamıyorum. Konuşurken kamuoyu baskısı altında içerisindeyim. Kimseyi dolandırmadım" diyerek suçlamaları reddeden fenomen "Çevremde çok zengin var. Yaptığım reklam yok. Ekstra param yok. Neden bu suçla yargılandım ve bu konu içerisinde olduğumla ilgili fikrim yok." dedi.

Tahliyesine de itiraz edilen Nihal Candan'ın "Bundan sonrasında cesedimi tekrar koyabilirler öyle söyleyebilirim. cezaevine girince cesedimi koyabilirler. Tekrar cezaevine girmeyeceğim çünkü. 27 yaşındayım, yeni evlendim ve avukatlık yapmayı beklerken, başıma bunlar geldi. Söylenecek bir şey yok. Konu yargı. Artık iyi haberler almayı bekliyorum. Olmayan bir suçu kanıtlamak mantıksız geliyor" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.