60 kilo vererek bambaşka birine dönüştü! Ekranlara dönmek için kolları sıvadı!

60 kilo vererek bambaşka birine dönüştü! Ekranlara dönmek için kolları sıvadı!
Verdiği kilolarla bambaşka bir görünüme kavuşan Yeşim Ceren Bozoğlu, ekranlara dönmek için gün sayıyor.

"O Benim Hayatım" dizisinde canlandırdığı "Nuran" karekteriyle büyük kitleler tarafından tanınan Yeşim Ceren Bozoğlu, Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar gibi isimlerin rol aldığı Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. 60 kilo vererek bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu,  değişimiyle de "yok artık" dedirtti.

Zayıflama

Yalan dizisinde Hülya Yılmaz karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu, fit görüntüsü ile çok konuşuluyor. Mide ameliyatı olduktan sonra 110 kilodan 50 kiloya düşerek 60 kilo vermeyi başaran oyuncu kilosunu korumak için düzenli besleniyor ve sporu da ihmal etmiyor.

Yeşimm

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla da dikkarleri çeken Bozoğlu, canlandırdığı Hülya Yılmaz karakteri ile ilgili şunları söyledi: “Beni takip eden izleyicilerim bilir, ben işime çok aşığım. Uzun zamandır bu kadar heyecanlandığım bir karakter olmamıştı. Senaryolarda değişim geçiren sürprizli karakterler çok çıkmıyor insanın karşısına, bu, oyuncu da başka bir istek uyandırıyor. Setin ilk günü elim ayağıma dolandı. Umarım başarabilmişizdir. Artık takdir seyircimizin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.