7 kişi Etiler Nusret'e gittiler, ödedikleri hesabı paylaştılar! Sosyal medyada gündem oldu!

7 kişi Etiler Nusret'e gittiler, ödedikleri hesabı paylaştılar! Sosyal medyada gündem oldu!
Türkiye'nin önde gelen restoran zincilerinden olan Nusr-et'in Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinde şubesi bulunuyor. Kendine has 'tuzlama' (saltbae) hareketiyle ününü ülke dışına taşıyan Nusret Gökçe, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında. Nusret Etiler'den paylaşılan bir hesap sosyal medyada gündem oldu.

Et pişirme ve tuz atma şekliyle tüm dünyada fenomen olan Nusret Gökçe'nin  Etiler'deki restoranına giden 7 kişilik bir grup, ödedikleri hesabı paylaştı. Hesap kısa süre içerisinde sosyal medyada çok konuşuldu. Hesabı görenler yorum yağdırdı.

7 kişilik gruba 16 bin 372 TL hesap geldi. Hesap, sosyal medyayı ikiye böldü. Kullanıcıların bir kısmı Nusret'in pahalı bir restoran olduğunu ve gidenlerin bunu göze alarak gitmesi gerektiğini belirtti. Bazı kullanıcılar ise hesap karşısındaki şokunu gizleyemedi.

Nüsrt

Bazı kullanıcılar ise hesabı çok normal buldu ve "Çok normal bir hesap ve o kadar tutacağını oraya giden bilir zaten!", "Nusret için uygun bence", "Oraya oturuyorsan paran vardır hacı" yorumlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.